Uw mannelijkheid komt tot zijn recht
Tevreden mannen gingen u voor!
#1

Penis Power Crème

vragen over Penis Power crème

Hieronder leest u de meest gestelde vragen over het product Penis Power crème. Heeft u vragen over Penis Power crème, en staat uw vraag niet op deze pagina? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Voor wie is Penis Power crème geschikt?

Penis Power crème is geschikt voor volwassen mannen met een leeftijd boven de 18 jaar. Wij adviseren u Penis Power crème buiten het bereik van kinderen te houden.

Geeft Penis Power crème negatieve bijwerkingen?

Penis Power crème geeft geen negatieve bijwerkingen. Het product bestaat voor 100% uit natuurlijke ingrediënten.

Hoe vaak mag ik Penis Power crème gebruiken?

U kunt Penis Power crème dagelijks gebruiken. Er zit geen gebruikslimiet aan Penis Power crème. Wij adviseren u Penis Power crème 2 keer per dag te gebruiken voor het gewenste resultaat.

Wanneer moet ik Penis Power crème gebruiken?

U kunt Penis Power crème gebruiken wanneer u ontevreden bent over de grootte van uw penis of uw penis met een andere reden wil vergroten op een natuurlijke manier. Wij adviseren u Penis Power crème ongeveer 10 minuten voor aanvang van de seksuele activiteit aan te brengen voor optimaal resultaat.

Hoe snel werkt Penis Power crème?

Penis Power crème werkt na ongeveer 10 minuten na opsmeren van de crème. Wanneer u naast het gebruik van de crème ook gebruik maakt van de geadviseerde massagetechnieken bereikt u het beste resultaat. Wij adviseren u de massageoefeningen 2 keer per dag te herhalen voor een langdurig resultaat.

Hoelang kan ik Penis Power crème bewaren?

U kunt Penis Power crème na opening nog 12 maanden gebruiken.

Hoe kan ik Penis Power crème bestellen?

U kunt Penis Power crème gemakkelijk online bestellen via de bestelpagina. Wanneer u voor 16:00 bestelt heeft u het product morgen al in huis.

Hoe kan ik betalen?

Op de website vindt u op de bestelpagina verschillende betaalmethoden. Zo kunt u betalen via iDeal, creditcard, PayPal, eenmalige machtiging en overmaken per bank. Voor onze klanten uit België bieden wij de volgende betaalmogelijkheden aan: overmaken op ons KBC rekeningnummer, creditcard, maestro en Mr. Cash/Bankcontact.

Wanneer wordt mijn bestelling bezorgd?

Uw bestelling wordt met grote zorg en snelheid behandeld. Wanneer u voor 16:00 bestelt streven wij ernaar de bestelling nog diezelfde (werk)dag te versturen. Dit kan echter alleen als u betaalt met iDeal, creditcard en PayPal.

Wordt Penis Power crème discreet verzonden?

Ja, Penis Power crème wordt discreet verzonden. Wij vinden dat niemand hoeft te weten wat u besteld en verzenden het product daarom in een blanco verpakking.