Uw mannelijkheid komt tot zijn recht
Tevreden mannen gingen u voor!
#1

Penis Power Cream

vragen over Penis Power Cream

Hieronder leest u de meest gestelde vragen over het product Penis Power Cream. Heeft u vragen over Penis Power Cream, en staat uw vraag niet op deze pagina? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Voor wie is Penis Power Cream geschikt?

Penis Power Cream is geschikt voor volwassen mannen met een leeftijd boven de 18 jaar. Wij adviseren u Penis Power Cream buiten het bereik van kinderen te houden.

Geeft Penis Power Cream negatieve bijwerkingen?

Penis Power Cream geeft geen negatieve bijwerkingen. Het product bestaat uit natuurlijke ingrediënten.

Hoe vaak mag ik Penis Power Cream gebruiken?

U kunt Penis Power Cream dagelijks gebruiken. Er zit geen gebruikslimiet aan de crème. Wij adviseren u Penis Power Cream 2 keer per dag te gebruiken voor het gewenste resultaat.

Wanneer moet ik Penis Power Cream gebruiken?

U kunt Penis Power Cream gebruiken wanneer u ontevreden bent over de grootte van uw penis of uw penis met een andere reden wil vergroten op een natuurlijke manier. Wij adviseren u Penis Power Cream ongeveer 10 minuten voor aanvang van de seksuele activiteit aan te brengen voor optimaal resultaat.

Hoe snel werkt Penis Power Cream?

Penis Power Cream werkt na ongeveer 10 minuten na opsmeren van de crème. Wanneer u naast het gebruik van de crème ook gebruik maakt van de geadviseerde massagetechnieken bereikt u het beste resultaat. Wij adviseren u de massageoefeningen 2 keer per dag te herhalen voor een langdurig resultaat.

Hoelang kan ik Penis Power Cream bewaren?

U kunt Penis Power Cream na opening nog 12 maanden gebruiken.

Hoe kan ik Penis Power Cream bestellen?

U kunt Penis Power Cream gemakkelijk online bestellen via de bestelpagina. Wanneer u voor 16:00 bestelt heeft u het product morgen al in huis.

Hoe kan ik betalen?

Op de website vindt u op de bestelpagina verschillende betaalmethoden. Zo kunt u betalen via iDEAL, creditcard en overmaken per bank. Voor onze klanten uit België bieden wij de volgende betaalmogelijkheden aan: overmaken op ons rekeningnummer, creditcard, maestro en Mr. Cash/Bankcontact.

Wanneer wordt mijn bestelling bezorgd?

Uw bestelling wordt met grote zorg en snelheid behandeld. Wanneer u voor 16:00 bestelt streven wij ernaar de bestelling nog diezelfde (werk)dag te versturen. Dit kan echter alleen als u betaalt met iDEAL of creditcard.

Wordt Penis Power Cream discreet verzonden?

Ja, Penis Power Cream wordt discreet verzonden. Wij vinden dat niemand hoeft te weten wat u besteld en verzenden het product daarom in een blanco verpakking.