Uw mannelijkheid komt tot zijn recht
Tevreden mannen gingen u voor!
#1

Penis Power Cream

Met Penis Power Cream
langdurige vergroting van de penis

Met Penis Power Cream kunt u genieten van een grotere penis met langdurig resultaat. Om dit bereiken adviseren wij u het product dagelijks te gebruiken en daarbij de voorgestelde massagetechnieken toe te passen voor het beste resultaat. Wij adviseren u de crème uitsluitend uitwendig te gebruiken. U kunt de crème zo lang gebruiken als u wilt. Wij adviseren u de Penis Power Cream stevig in te masseren en daarbij de massageoefeningen 2 keer per dag te herhalen. Pas deze oefeningen gedurende 5-10 minuten per keer toe. De oefeningen zorgen voor een voortdurende bloedtoevoer naar de penis zodat deze langdurig groter blijft. Hieronder vindt u specifieke massagetechnieken uitgelegd voor een dikkere en een langere penis. Wanneer u beide wilt kunt u beide oefeningen uitvoeren.

Oefeningen voor een langere penis

Breng voor het starten met de oefeningen de crème aan op de gehele penis. Masseer de crème stevig in, zo kunnen de ingrediënten goed intrekken. Wanneer de crème goed is ingetrokken brengt u de penis in erectie. Als de penis in erectie is drukt u met uw duim en wijsvinger tegen de basis van de schacht en trekt u met een knijpende beweging naar de eikel toe. Er komt zo veel bloed in de penis, dit merkt u wanneer de eikel donkerder kleurt en de aderen zullen beter zichtbaar worden. Houdt deze handeling 30 seconden vast. Na deze handeling dient u de penis los te schudden zodat de zwellichamen kunnen ontspannen en het bloed weer terug kan stromen. Herhaal deze oefening 10 keer achter elkaar en doe dit twee keer per dag. U zult al zeer snel merken dat uw penis groter en steviger wordt.

Oefeningen voor een dikkere penis

De lengte van uw penis wordt bepaald door de grootte van de zwellichamen in uw penis. Breng voor aanvang van de oefening de crème aan op uw penis en masseer deze goed in. Als de crème goed is ingetrokken zorgt u ervoor dat de penis half in erectie is. Vervolgens pakt u de penis met duim en wijsvinger stevig vast achter de eikel. Trek de penis vervolgens van het lichaam af, links naar beneden. Houd deze stand 30 seconden vast zodat de penis in spanning is. Pak de penis vervolgens bij de basis vast en schud de penis vervolgens 20 keer heen en weer. Herhaal de oefening vervolgens maar dan naar rechts. De de oefening in totaal 10 keer achter elkaar zowel links als rechts. Trekt u niet te hard aan de penis, het is niet de bedoeling dat het pijnlijk is. U kunt met een aantal dagen de trekkracht laten toenemen. Soms ontstaat er uitslag op de penis. Dit kan veroorzaakt worden doordat er haarvaatjes kunnen knappen door de druk en de groei van de penis. De uitslag is verder niet gevaarlijk. Als u last heeft van uitslag kunt u het beste een aantal dagen stoppen met de oefeningen en weer beginnen wanneer de uitslag is weggetrokken.

Penis Power Creme us mannelijkheid komt tot zijn recht tevreden mannen gingen u voor!

Jelqing techniek

Jelqing is een techniek om uw penis langer en dikker te maken. Jelqing is een glijdende beweging die uw maakt met uw hand. U houdt tijdens deze beweging uw hand in de ‘Oke’ greep. Als u in combinatie met de crème ook uw penis goed masseert zult u resultaat zien.


Jelqing schema
5 dagen per week
10 minuten per dag
500 strokes per oefening
1 dag rust na 2 á 3 dagen

Gebruik bij iedere oefening uw Penis Power Cream

Bestel nu uw eigen Penis Power Cream en
pak uw voordeel vandaag nog!